У Пермі від Путіна сховали гаражі та "лежачих поліцейських"

Читать на русском

У Пермі від Путіна сховали гаражі та

У Пермі від Путіна сховали гаражі та "лежачих поліцейських"

Влада Пермі серйозно підійшла до приїзду російського диктатора Володимира Путіна — спеціально під його візит завісили банерами всі напівзруйновані місця.

Як повідомляє видання " Агентство ", пермська влада почала готуватися до форуму "Росія — спортивна держава", який 19 жовтня відвідав Путін, ще за два тижні.

11 жовтня у місті висадився "десант" співробітників Федеральної служби охорони, підпорядкованої безпосередньо Кремлю, писали місцеві ЗМІ.

15.10.2023 — різне qrxiquirritkant

За добу до приїзду Путіна залатали дорогу, якою мав проїхати кортеж, і завісили розташовані на ній гаражі банерами з написом "Росія – спортивна держава", а вже у четвер у місті виникли проблеми зі зв’язком.

Жителі Пермі писали в соцмережах, що комунальники зрізали "лежачих поліцейських" поряд із палацом спорту "Молот", де проходить турнір кікбоксингу. Очікувалося, що Путін може приїхати і сюди, проте увечері у четвер ЗМІ повідомили, що цього візиту не буде.

Співробітники поліції на час форуму також опечатали підвали будинків навпроти палацу спорту ім. Сухарьова, який відвідав Путін.

"Агентство" зазначає, що останнім часом у містах, які відвідує Путін, регулярно виникають проблеми із зв’язком.