Російський депутат "прифотошопив" свою голову до тіла іншого парламентаря

Читать на русском

Російський депутат

Російський депутат " прифотошопив " свою голову до тіла іншого парламентаря

Депутат намухлював з фото, щоб прозвітувати перед виборцями. За його словами, він справді ставив підпис, але фото не вийшло, тому йому допомогла вийти із ситуації його дочка.

У Росії депутат із Челябінської області не зміг похвалитися тим, що поставив підпис на підтримку президента РФ Володимира Путіна, який вирішив балотуватися у президенти, тому пішов на "маленьку хитрість". Він прифотошопив свою голову до тіла іншого депутата, який підписався за Путіна.

Про це пише незалежне російське медіа ASTRA.

Так, депутат із Челябінської області, член "Справедливої Росії" Дмитро Сумін оприлюднив на своїй сторінці у "ВКонтакті" фото того, як він ставить підпис на підтримку висування Володимира Путіна на вибори президента Росії.

"Наш лідер Володимир Путін репрезентує не якусь окрему партію, він представляє інтереси всього нашого багатонаціонального народу", — написав Сумін під фото.

 qkxiqdxiqdeihrant

Втім, пильні читачі виявили, що тіло Суміна на фотографії належить іншому депутату з Челябінської області, який уже розповсюджував схожий фотозвіт — Павлу Жолобову. Сам Сумін підтвердив, що пішов на маленьку хитрість і мав на те причини.

"Справа в тому, що фотографія не вийшла, коли я ставив підпис. І мені дочка ось так допомогла вийти зі становища. Схоже, потрібно буде зробити свою фотографію ще раз", — заявив він.